Hem > tillverkare > ECS Inc. International
ECS Inc. International

ECS Inc. International

Request quote from

Brand introduktion

- Grundades 1980, har ECS Inc. International vuxit till att bli en av de mest erkända och erfarna tillverkarna av frekvenskontrollhanteringsprodukter i världen. Från cylindriska stånggaffelkristaller till högsta stabilitet ugnsstyrda oscillatorer erbjuder ECS Inc. den mest omfattande sortimentet av frekvensstyrningsenheter inom industrin.
Tilldelade ISO9001 / 2000- och QS-9000-certifieringar tillsammans med strävan efter andra globala certifieringar har gjort ECS Inc. till din globala partner för pålitliga frekvenshanteringsprodukter. ECS genomgår för närvarande TS16949: 2002-registrering för att ersätta vår nuvarande QS-9000-certifiering.
Våra 65 000 kvadratmeter tillverkningscentra, vi har fyra (4) 10K renrumsmiljöer i enlighet med International Standard 209. Automatiska kalibrerings- och testbryggor, miljöprovningslaboratorier, isolerade åldringsrum och prototyplaboratorier kompletterar dessa anläggningar.
Med den fortsatta tillväxten har ECS Inc. visat att den har ledande, tillverkande och ekonomiska resurser för att stödja våra kunder på dagens krävande marknadsplats inom alla branscher.

produkt kategori

Integrated Circuits (ICs)(3 products)

RF/IF and RFID(19 products)

Crystals, Oscillators, Resonators(5,530 products)

Kits(1 products)

Inductors, Coils, Chokes(76 products)

Filters(27 products)

relaterade produkter