Hem > Nyheter > Apple har gjort en stor förändring av linsstrukturen, och den bakre linsen kommer inte längre att sticka ut?

Apple har gjort en stor förändring av linsstrukturen, och den bakre linsen kommer inte längre att sticka ut?

Apples nya iPhone-kamera i år är baserad på Yuba-arrangemanget, även iPhone 11 bakom den dubbla kameran är fortfarande ett matrisarrangemang. Även om Apple kraftigt har uppgraderat kamerans prestanda i år kan den fortfarande inte undgå slogan från netizens. Det sägs att det som en gasspis finns en rakkniv, och utan undantag är äpplen som kräknar för jakten på konst utseende så ful. Tre skott på baksidan.

Bortsett från tre-skottet, är lianen av Wannian också en hjärtsjukdom som fruktpulver har dragit kvar året runt. Denna kontroversiella design kan förändras i framtiden. I ett nyligen släppt patentdokument anges att Apple utvecklar en linsstruktur som liknar en SLR-kamera, vilket förväntas minska linsens höjd och förbättra bildeffekten.
Enligt AppleInsider nämnde Apple en annan struktur än den nuvarande mobiltelefonlinsen i den senaste patentfilen. På grund av kroppens begränsade storlek är det svårt att använda ett stort antal lins- och åssystem i en enda lins. Denna nya teknik kommer att göra det fotokänsliga elementet och den faktiska kamerapositionen 90 grader vinkelrätt mot de två genom att förlänga prismat. Avståndet mellan människorna undviker att linsen sticker ut på grund av komponentens stapling.

Den patenterade tekniken antar tre eller fem linsstrukturer respektive och kan också ta ett fotograferingsavstånd motsvarande cirka 80-200 mm av motsvarande brännvidd för fullbildskameran. PhoneArena anser att denna teknik förväntas ge bättre resultat för Apples teleobjektiv, samtidigt som man undviker att linsen sticker ut för att lösa problemet med att kritiseras av fruktpulver under åren.

Det är inte lätt att göra ändringar i linsstrukturen. När allt kommer omkring åtnjuter de allra flesta mobiltelefontillverkare fortfarande CMOS, som inte är att uppgradera den högre pixel-CMOS, för att ge en större bländare eller polera sin egen inbyggda kameraprogramvara. Med AI betyder att försköna, om Apple verkligen kan ändra den befintliga linsstrukturdesignen, kommer det i framtiden definitivt att vara en fördel att konkurrera med Android-lägret.