Hem > Nyheter > Intels leverans är varierande, och NB kommer fortfarande att behöva hitta alternativa lösningar under 2020.

Intels leverans är varierande, och NB kommer fortfarande att behöva hitta alternativa lösningar under 2020.

Den bärbara datorfabriken har meddelat resultatrapporter, och dess resultat är bättre än marknadens förväntningar. Eftersom 2020, på grund av det stora utbudet av Intel-processorer (INTEL), väntar tillverkarna fortfarande, särskilt i AMD-processorn, är det fortfarande oförmöget att konkurrera med Intel. Under omständigheterna, vem som kan få en stabil processorförsörjning, kan bryta igenom.

Under de senaste två åren kan den bärbara datorfabriken sägas vara en katastrof i den ursprungliga materialförsörjningen. Utöver fluktuationen i minnespriset fick de passiva komponenterna under första halvåret 2018 på grund av smarttelefonens stora grepp att priset steg flera gånger, även om det håller kontanter kan inte få tillräckligt med passiva komponenter .

År 2019 hade Intel en annan processorprocess och kapacitetsöverföringar. Först exploderade low-end-processorns order. Efter att Intel uppfyllde ordern med låg slutprocessor, blev det en mellan-till-avancerad processor slut i lager, vilket gjorde att Intel kunde leverera. I det här fallet lider bärbar datafabriken också av svårigheten att leverera.

Vidarebefordra Intel-processorer över tre beställningar, schemaläggning

Enligt den bärbara datornyheterna har processorns order som Intel fått helt uttömt, vilket är branschens oro för överbokning, och situationen är allvarligare än Intels uppskattning. Generellt sett, om överbokning är två gånger, kan den hanteras. Men nu enligt marknadsberäkningar har Intel-processorns överbokningsstatus mer än tredubblats, och till och med Intel har inte kunnat förutsäga de faktiska marknadsförhållandena.

Enligt branschkällor tillfredsställer Intels kapacitetstilldelning nu avancerade processororder. De flesta lågprocessorer är baserade på standardmarknaden. Med andra ord är bärbara datorer, inklusive statliga standarder och utbildningsstandarder, grundpelarna. Omfånget av påverkan kan vara lite bättre. När det gäller mellan-till-avancerade processorer kan Intel inte leverera det i sin helhet, och det kan bara hanteras på sättet att distribuera och bilda ett märkligt fenomen i branschen.

Det är underförstått att Intel kommer att släppa den senaste leveransstatusen varje tisdag och torsdag. När det gäller Intels leveransmetod levereras den för närvarande enligt kundens efterfrågan, men nyckeln är att det inte nödvändigtvis är de produktspecifikationer som krävs av kunderna. Det vill säga, till exempel, om en kund lägger ut 5000 beställningar på mellan-till-avancerad processor, kommer Intel också att planera 5 000 för en viss kund, men specifikationerna kan inte fastställas innan leveransen, och mängden kan bara bestämmas först och när det skickas. Om det inte är kundens specifikationer kan kunden bara ha två sätt att hantera det. Det ena är att ge upp direkt, och det andra är att hitta en kund som kan acceptera produkten och sälja den till en ny kund.

Super NB-processorprestanda kan fortfarande inte komma ikapp Intel

Trots att Intels hanteringssituation inte är stabil överväger den nuvarande bärbara datorfabriken fortfarande inte att anta AMDs bärbara processor för närvarande. Branschexperter påpekar att från en prestationssynpunkt har AMD-skrivbordsprocessorn uppenbarligen hotat Intel, men på notebook-processorn har AMD i princip inte hotat Intels förmåga, så den bärbara datorfabriken fortfarande inte rör sig, fortsätter att motstå temperamentet att fortsätta vänta på Intels sändning.

Å andra sidan avslöjade industrins insiders också att den bärbara datorfabriken också har ett syfte att berätta för Intel att alla hellre skulle använda Intels processor eller byta AMD-processor och därigenom utöva påtryckningar på Intel och ta hänsyn till leveranskedjeförhållandena. .

Industrikällor sa att Intel nu sprintar esports och skapare av bärbara datorer, så efterfrågan på mellan- till avancerade processorer kommer att ha lite stöd. Om Intel kan hantera kapacitetssituationen stabilt och fullt ut tillgodose efterfrågan på order har notebook-fabriken 2020 fortfarande en chans. Efter ett bra år.