Hem > Nyheter > Micron tillkännager världens snabbaste SSD med 3D XPoint-teknik

Micron tillkännager världens snabbaste SSD med 3D XPoint-teknik

Micron, en minnesproducent, meddelade nyligen att den officiellt har lanserat världens snabbaste SSD-MicronX100SSD, med 2,5 miljoner läs- / skrivhastigheter per sekund och en bandbredd på över 9 GB / s, vilket är den högsta i branschen. Prover förväntas vara tillgängliga den här säsongen. Till kunden.

Micron påpekade att MicronX100SSD är den första produkten i Microns produktfamilj som specifikt riktas till datacentra med hög lagringstäthet och hög minnetäthetstillämpningar. Dessa lösningar kommer att utnyttja 3DXPoint-tekniken och leda lagring till den nya lagringsnivån med en högre lagringsnivå och hållbarhet än DRAM och högre uthållighet och prestanda än NAND.

Micron noterade vidare att MicronX100SSD levererar branschprestanda som stör störande dataprogram och arbetsutrymmen för datautbyte genom att kombinera industriledande hög bandbredd, låg latens, servicekvalitet (QoS) och produkter med hög tolerans. Micron X100SSD påskyndar datacenterapplikationer genom att leverera stora mängder data i realtid och ökar hastigheten för dataöverföring betydligt samtidigt som den förutsätter förutsägbar och snabb service för snabbare datainsyn.

Enligt Microns publicerade data erbjuder MicronX100SSD upp till 2,5 miljoner läs / skrivtider per sekund (IOPS) i högpresterande nativlagring, mer än tre gånger de mest konkurrenskraftiga SSD-produkterna som finns idag. Dessutom har den en bandbredd på över 9 GB / s i läs-, skriv- och blandningslägen, tre gånger snabbare än dagens mest konkurrenskraftiga NAND-produkter, och ger också en enhetlig läs- och skrivlängd, 11 gånger kortare än NANDSSD. Och förbättra slutanvändarupplevelsen med 2 till 4 gånger för en mängd applikationer med universalbelastning av datacenter.

Micron betonar också att MicronX100SSD: s höga prestanda, litet lagringsutrymme gör det möjligt för användare att överförsörja lagringsutrymme för hög prestanda. Eftersom Micron X100SSD stöder det vanliga NVMe-gränssnittet kan du dessutom njuta av produktens fulla fördel utan att ändra programvaran.