Hem > Nyheter > Qualcomm introducerar 7nm process 5G SoC-processor, Lu Weibing: Red Rice Starter

Qualcomm introducerar 7nm process 5G SoC-processor, Lu Weibing: Red Rice Starter

Vid IFA 2019 tillkännagav Qualcomm introduktionen av en 7-serie 5G SoC-processor med en processteknologi på 7nm, som kommer att vara Qualcomms första infödda integrerade 5G basbandsmobilplattform, kommersiellt tillgänglig under Q4.

Qualcomm sa att Snapdragon 7G-mobilplattformen 5G kommer att vara ett SoC-system-på-chip integrerat med 5G-funktioner, som stöder alla större regioner och frekvensband. Detta är den första 5G-integrerade mobilplattformen som tillkännagavs av Qualcomm i februari i år, som är under andra kvartalet i år. Prov till kunden.

12 mobiltelefonstillverkare och varumärken inklusive OPPO, Realme, Redmi, vivo, Motorola, HMD Global, LG Electronics kommer att implementera Snapdragon 7 Series 5G integrerad plattform på framtida 5G mobiltelefoner och kommer att starta under det fjärde kvartalet. Kommersiellt tillgänglig.

Efter att Qualcomm släppte 7-serien 5G SoC-processor, Lu Weibing, presidenten för Redmi, just uttalat på Weibo, Redmi Global __, i kombination med uttalandet från Redmi Guanwei, föreslår Lu Weibing starkt att Redmi Mobile kommer att lansera Qualcomm 7-serien 5G SoC processor.

Det är dock intressant att notera att den första Qualcomm 7-serien 5G-processor är mer än en röd risfamilj. OPPO-vice president Shen Yiren föreslår också galet att det kommer att starta Qualcomms 5G SoC-processor.