Hem > Nyheter > Samsung Galaxy Fold 2-exponering: modell SM-F700 kan använda vertikal vikbar skärm

Samsung Galaxy Fold 2-exponering: modell SM-F700 kan använda vertikal vikbar skärm

Den 8 november avslöjade XDA-redaktör MaxWinebach på Twitter att Samsung Galaxy Fold 2-modellen är SM-F700, som antar en ny design.

MaxWinebach avslöjade inte detaljerna om Galaxy Fold 2. Samsung har emellertid tidigare visat en vertikal fällbar skärmlösning vid Samsung Samsung Developer Conference 2019. Det spekuleras i att lösningen kan tillämpas på Galaxy Fold 2.

Den vertikala vikbara mobiltelefonen liknar den traditionella mobiltelefonen. Enligt den officiella videon som släppts av Samsung, krymper skärmens mobiltelefon automatiskt och anpassar skärminnehållet när den är hopfälld.

Tidigare sa Gao Dongjin, chef för Samsungs IM-affärsenhet, att nästa år kommer det att öka produktionen av fällbara skärmtelefoner och tillkännager släpptiden för nästa generations mobiltelefoner med en skärm vid en lämplig tidpunkt.

Det är underförstått att Samsungs första fällbara skärm mobiltelefon GalaxyFold officiellt öppnade sin första försäljning klockan 10 idag, National Bank-versionen av priset på 15999 yuan. Mindre än 5 minuter efter försäljningen såldes det i Samsungs onlinebutik, Jingdong, Tmall, Suning Samsung officiella flaggskeppsbutik, populär popularitet. Det verkar som att Galaxy Fold 2 också är en självklarhet!