Hem > Nyheter > TSMC: fungerar för närvarande normalt, påverkas inte av Wuhan lunginflammepidemi

TSMC: fungerar för närvarande normalt, påverkas inte av Wuhan lunginflammepidemi

Enligt Financial News sade nyligen TSMC att dess nuvarande verksamhet är normal och inte har påverkats av Wuhan-lunginflammepidemin.

Det är underförstått att för närvarande fortfarande arbetar TSMC: s 8-tumsfabrik i Shanghais Songjiang och 12-tums fabriker i Nanjing på en 24-timmarsskift, och produktionen har inte påverkats. För att samarbeta med kommunernas förebyggande arbete för epidemier kommer dock vårfestens semester att förlängas. Nanjing-anläggningen kommer att skjutas upp till 3 februari och Shanghai Songjiang-anläggningen kommer att skjutas upp till arbetet den 10 februari.

Dessutom skickade TSMC också ett brev till alla anställda för att påminna dem om att vara uppmärksamma på desinfektion. När kroppstemperaturen är för hög måste de isoleras frivilligt för att undvika att resa till fastlandet så mycket som möjligt. Tillverkare och besökare måste ta kroppstemperatur när de kommer in på arenan. Även om TSMC inte föreskriver att alla anställda behöver bära masker för närvarande har den diskuterat att minska antalet möten ansikte mot ansikte för anställda, främst videokonferenser.

Tidigare, under SARS-utbrottet 2003, genomförde TSMC tidiga förebyggande åtgärder mot epidemin före epidemiens topp, inklusive behovet av att självisolera sig i 14 dagar efter att ha återvänt från epidemin; företaget tillhandahöll fullständiga masker, och all personal hade masker för att fungera; avdelningssekreteraren bar N95-masker Varje dag, följ upp med ingenjörer för att ställa frågor och spela in listor.

Enligt Business Week sa Gao Menghua, TSMC: s fungerande talesman och chef för PR-avdelningen att den ännu inte har uppnått samma nivå som under SARS-toppen, men det kommer också att diskuteras i ett arbetsmöte. När epideminsituationen når en viss nivå kan fullt slitage implementeras Masker, för närvarande finns det ingen viss tidpunkt.