Hem > Nyheter > Vivo TWS Earphone är på väg att debutera: det första trådlösa chipet från Qualcomm

Vivo TWS Earphone är på väg att debutera: det första trådlösa chipet från Qualcomm

På kvällen den 4 september släpps det vivo trådlösa headsetet TWSEarphone den 16 september. Qualcomm officiella Weibo avslöjade att vivoTWSEarphone är världens första trådlösa chip för varumärket Qualcomm.

Tyvärr är detaljerna om vivoTWSEarphone fortfarande okända.

Tidigare sade vivo att vivoTWSEarphone syftar till att förbättra den ultimata upplevelsen för användare i 5G-eran, påskynda marknadsföringen av varumärkesstrategi och hjälpa vivo att bygga ett helt anslutet, fullscenario, fullständigt interaktivt ekosystem för intelligent service.

Det är värt att notera att vivo också släpper sitt årliga flaggskepp NEX35G den 16 september. Detta är världens första flaggskepp med vattenfallsskärmen. Dess största funktion är den vattenfallliknande visuella effekten på båda sidor av den böjda skärmen.

Kärnkonfiguration, vivoNEX35G utrustad med Qualcomm Xiaolong 855Plus flaggskeppsplattform, med upp till 12 GB minne, bakre 64 miljoner AI tre-skott, batterikapacitet på 4500mAh, stödjer 44W ultra-snabb blixtladdning.

Det är värt att notera att vivoNEX35G behåller en 3,5 mm hörlursuttag. I det aktuella läget för flaggskeppsmobiltelefonen för att avbryta 3,5 mm-hörlursuttaget är designen på vivoNEX35G mycket värdefull.