Hem > Nyheter > Nytt kronvirus är för frodig, meddelar Nvidia tillbakadragande från MWC-konferensen

Nytt kronvirus är för frodig, meddelar Nvidia tillbakadragande från MWC-konferensen

Nvidia sa att den kommer att dra sig ur MWC-konferensen med tanke på riskerna för folkhälsan med det nya koronaviruset. I sitt blogginlägg sade Nvidia att att ta hänsyn till folkhälsoriskerna med det nya coronaviruset och att säkerställa säkerheten för våra kollegor, partners och kunder är vårt största problem för närvarande. Vi ser alltid fram emot att dela våra framsteg inom konstgjord intelligens, 5G och vRAN med branschen. Vi beklagar att vi inte kan delta i denna konferens, men vi tror att detta är rätt beslut.

Tidigare tillkännagav ZTE att den skulle avbryta MWC2020: s nya produktlansering men behålla båsaktiviteter. Då tillkännagav LG också att det skulle "gå ur att delta i och delta i" MWC2020 Mobile World Congress. Ericsson tillkännagav på sin officiella webbplats att på grund av utbrottet av den nya coronaviruspneumoni, efter företagets interna riskbedömning, beslutade Ericsson att inte delta i 2020 MWC "World Mobile Congress" för att säkerställa företagets anställdas hälsa och säkerhet normal drift av företaget. Samsung Electronics har inlett brådskande samråd för att ompröva om de ska delta i MWC. Även om det slutliga beslutet ännu inte har fattats har vissa anställda i USA och huvudkontoret avbrutit sina flyg till Europa.

GSMA sade att det har omfattande planer för att ta itu med oro och minska risken för ett koronavirusutbrott vid MWC i Barcelona. GSMA bekräftar att framstegen med den kommande MWC2020 Barcelona-registreringen inte har påverkats hittills och kommer att hållas på platserna för Fira Gran Via, Fira Montjuïc och La Farga L'Hospitalet från 24 till 27 februari 2020 enligt planerad YoMo och 4YFN innovation serieaktiviteter.