Hem > Nyheter > Taiwan wafer gjuteri har noterat bra resultat i oktober, ser fram emot olika säsonger

Taiwan wafer gjuteri har noterat bra resultat i oktober, ser fram emot olika säsonger

Wafer-gjuterierna TSMC, UMC och världens avancerade intäkter från oktober ökade i tandem jämfört med intäkterna från september, upp 3,8%, 34,73% respektive 4,99%. Bland dem träffade UMC en ny månadshögsta och TSMC skrev den näst högsta. Världens avancerade prestanda är tre månader hög. Ser fram emot den fjärde säsongen är världens avancerade attityd mer konservativ än de andra två.

TSMC: s intäkter i oktober uppgick till 10,04 miljarder USD (samma enhet), en ökning med 4,4% jämfört med samma period förra året. De ackumulerade intäkterna för de första tio månaderna av 2019 var cirka 858,78 miljarder yuan, en ökning med 1,8% jämfört med samma period förra året. TSMC: s optimistiska order på 7 nanometer är fulla, mobiltelefonverksamheten växer starkt, högpresterande datoranvändning och fordonsprestanda förbättras stadigt och att öka intäkterna förväntas drabba en ny era.

UMC: s intäkter i oktober var 14,587 miljarder yuan, med en årlig tillväxttakt på 15,98%. Ackumulerade intäkter från januari till oktober var 120,939 miljarder yuan, en årlig minskning med 5,75%. UMC räknar med att dra nytta av kundernas layout av kommunikation och nya produkter inom datorområdet och att fylla på inventering, förbättra efterfrågan på RF-chips, OLED-drivrutinchips och krafthanteringschips för 5G-mobiltelefoner, i kombination med förvärvet av nya fabriker i Japan , rånsändningar förväntas förväntas. Ökade med 10% fortsatte prestanda att växa stadigt.

Världens avancerade oktoberintäkt uppgick till 2,456 miljarder yuan, med en månatlig tillväxttakt på 4,99% och en årlig minskning med 2,7%. Från januari till oktober i år var intäkterna cirka 23,408 miljarder yuan, en minskning med 1,43% från samma period förra året. Ser fram emot det fjärde kvartalet, världens avancerade konservativa uppskattningar, leverantörskedjan inventering vattennivån är fortfarande hög, intäkterna för en kvartal kommer att öka något med 1% från tredje kvartalet till kvartalsminskning med 4,6%, mellan 68-7,2 miljarder yuan, främst kinetisk energi kommer från ICD (SDDI) för små storlekar.